Yksilöllistä porrassuunnittelua

Teräsportaat

Teräsportaat

Gradon teräsrunkoiset portaat valmistetaan käsityönä Suomessa

Portaiden valmistuksessa haetaan tasapainoa korkean insinööritaidon, käsityön ja hyvän muotoilun välillä. Ilmavat ja kevyen näköiset portaat ovat tätä päivää. Yleensä portaat ja kaiteet ovat asunnossa keskeisillä paikoilla – siis aina näkyvissä.

Mieti miltä ne näyttävät vuosien saatossa ja minkälaisia portaita haluat katsella vuodesta toiseen. Jo se yksinään on hyvä syy panostaa portaisiin. Myös äänettömyys, turvallisuus ja valoisuus ovat tärkeitä mietittäviä asioita portaiden hankinnan yhteydessä. Grado-teräsportaissa on otettu huomioon kaikki edellä mainitut asiat.

Porrasmallisto jakaantuu kolmeen eri kategoriaan: lasikaiteellisiin, pinnakaiteellisiin ja leijuviin portaisiin.
Askelmissa käytetään massiivipuuta: koivua, tammea tai saarnia. Portaiden rungot ovat aina pulverimaalattuja. Pulverimaalattu runko on erittäin hyvin kulutusta ja iskuja kestävä.

Oulun Porrastalo edustaa Gradon portaita Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa.

Jokainen porras suunitellaan aina yksilöllisesti paikkaansa, joten mittaus ja asennus ovat tärkeät tekijät parhaan kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Teräsportaan hankinassa kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Teräsportaassa on paljon huomioitavia asioita kuten esimerkiksi portaan ja kaiteiden kiinnitykset. Jos portaaseen on tulossa led-valoja, tämä täytyy huomioida sähkösuunnitelmassa. Näissä kaikissa asioissa auttaa meidän ammattitaitoinen myyntimme.

Meiltä saat myös mittaus- ja asennuspalvelun. Olemme läsnä projektisi alkuvaiheesta sen loppuun saakka.

Grado KIDE

Parasta kotiisi! Ei ruuveja, pultteja eikä mitään muutakaan ylimääräistä, mitä et portaassa halua nähdä. Vain hiottuja yksityiskohtia ja hienostunutta led-valo tekniikkaa.

KIDE-portaat voidaan toteuttaa suorana tai tasollisena. Runko sahalaitainen.

Grado VALO

VALO-portaan keskelle sijoitettu teräsrunko tekee siitä vakaan. Lasikaide kiinnittyy tyylikkäästi askelmien päistä. Integroidut led-valot herättävät portaan ”eloon”, mikä tuo tilaan lisää valoa ja tunnelmaa.

VALO-portaat voidaan toteuttaa suorana tai tasollisena.

Grado LEIJU

LEIJU-portaan ensivaikutelma on maaginen: porras ilman runkoa? Kyllä, tämä on aivan totta. Askelmat on kiinnitetty suoraan seinästä ja yhdistyvät lasikaiteisiin ilman mitään näkyviä kiinnikkeitä ja ruuveja. Porras on hyvin pelkistetty. Askelmien alla on integroidut led-valot, jotka tekevät portaasta turvallisen kulkea. Led-valot ovat himmennettävissä. Näin ne toimivat myös tyylikkäänä tunnelmavalaistuksena.

LEIJU-poraat voidaan toteuttaa suorana. Porras tulee asentaa betoniseinään. LEIJU-portaan kiinnityksestä voit kysyä lisää myyjiltämme. 

Grado LUMO

LUMO-portaan tolpattomat lasikaiteet antavat avaran ja viimeistellyn vaikutelman. Portaan muotokieli on suoralinjainen.

LUMO-portaat voidaan toteuttaa suorana, kiertävänä tai tasollisena.

LUMO-portaaseen ei ole saatavilla valoja. Runko suoralinjainen.

Grado KAITA

KAITA-portaissa huomio kiinnittyy niiden kaitoihin kaidetolppiin. Kaide on siro ja kokonaisuus kevyt puisine käsijohteineen.

KAITA-portaat voidaan toteuttaa suorana, kiertävänä tai tasollisena. Runko suoralinjainen.

Grado LOFT

LOFT-portaassa yhdistyy insinöörin suunnittelu ja käsityö. Teräspinnakaide hitsataan aina millin tarkasti ja siististi. Kaiteet ja rungot ovat pulverimaalattuja.

LOFT-porras voidaan toteuttaa suorana, kiertävänä tai tasollisena.

Runko sahalaita tai suoralinjainen.

Grado KANNEL

KANNEL-portaassa pyöröpinnat luovat rauhallisen vaikutelman ja henkivät kodikkuutta. Askelmat kiinnittyvät suoraan seinään luoden leijuvan vaikutelman.

KANNEL-portaat voidaan toteuttaa suorana.

KANNEL-portaassa on tärkeää huomioida askelmien ja kaiteiden kiinnitys. Kiinnityksistä voit kysyä lisää myyjiltämme.

Oulun porrastalo

Tapsitie 6
90620 Oulu

asiakaspalvelu@oulunporrastalo.fi

Aukioloajat:
Ma-pe klo 9-17 tai sopimuksen mukaan arki-iltoina ja viikonloppuna. Sovi esittely.

Seppo Rensujeff

myynti/yrittäjä
seppo.rensujeff@oulunporrastalo.fi
puh. 0400 322 017

Jeremias Rensujeff

suunnittelu/myynti
jeremias.rensujeff@oulunporrastalo.fi
puh. 040 552 5391

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous